Rólam

Mint óvodapedagógus

25 évig óvónőként dolgoztam, a gyerekek között éltem, szerettem a munkámat, és az óvodai közeget. Soha sem gondoltam volna, hogy az élet hatalmas döntés elé állít. Óvónőként ismerkedtem a JUST és NAHRIN termékekkel 2006-ban, fiam egészségügyi problémájára kerestem alternatív megoldást, ami nagyon pozitív hatással volt az állapotára. Így ennek a sikernek köszönhetően mások számára is ajánlottam a termékeket. 1 éven át párhuzamosan dolgoztam már hálózatépítő és termékforgalmazóként, és végeztem a munkámat az óvodában. Majd meg kellett hoznom a döntést, hatalmas nagy kérdőjelekkel tűzdelve. Óvónőből lehetek én üzletasszony? Nagyon nehéz volt elképzelnem azt, hogy a magam lábára álljak, vállalkozzak, és hogy valóban úgy tekintsek magamra, mint üzletasszonyra. De választottam 2007 januárjában, a JUST-NAHRINT, az Életfa Programot .

Az első évek​

Nem volt mindig egyszerű dolgom, de ahogy telt az idő biztos voltam abban, hogy jó döntést hoztam, a felmerülő nehézségek ellenére is. Tény, hogy a jövedelmem befolyásolt a döntésemben. És hittem, bíztam a Szponzoromban, elfogadtam a tanítását. Ő pedig hitt bennem, így én is hinni kezdtem magamban. Hatalmas felelősség volt rajtam, hiszen egyedülálló anyaként 2 kis fiúgyermeket neveltem, akiknek biztosítanom kellett a megélhetést, taníttatást. De sikerült megteremtenem az anyagi biztonságot számukra, számunkra.

Hogy mi győzött meg? Az, hogy a gondoskodást, a szeretetet, a tanítást, amit a gyermekek kaptak tőlem az óvodában, folytathatom a felnőttekkel. Volt egy vágyam, egy célom. Az, hogy legyen egy magánóvodám az egészség jegyében. Ennek az ideje bár még nem érkezett el, de természetesen továbbra is szerepel az álmaim között.

Az üzletasszony

Elindultak a dolgos JUST-NAHRIN-os évek. Itt az MLM világában elindult egy olyan személyiség fejlődés, amit tudtam, hogy csak itt kaphatok meg. Elfogadtam, hogy mások fejlesszenek, és vágyat éreztem, hogy változtassak magamon. Mert alkalmazotti gondolkodással egy üzletasszony nem építhet hálózatot. Nagyon sok képzésen, tréningen vettem részt, sok könyvet olvastam, és videókat néztem. Az emberekkel való kapcsolatban pedig előre vitt a türelem, kitartás, az elfogadás, az empátia, és az, hogy mindenkihez pozitív lelkülettel fordultam.

Nehéz évek

Minden hatással van mindenre. A magánélet az üzletre és fordítva. 2009-ben a nagyobbik fiam 19 évesen Stroke-ot kapott. Szinte az őrülethez hasonlítható az az időszak. A fiam élni akart, és pozitívan állt ahhoz, hogy az állapota egyre javuljon. A jövedelmem és a munkám pedig lehetővé tette azt, hogy a legmagasabb minőségű készítményekkel támogassam őt. Ez nem ment volna egy óvónői fizetésből. A felépülése önmagában is sikertörténet. Hitelességem egyik megalapozója: az ÉLETBE, az EMBEREKBE és a TERMÉKBE vetett hitem. Példánk sokak számára ad erőt, segítséget. A fiam az egyik legsikeresebb referenciám a munkámban. És ma már besegít a vállalkozásomba is a főállása mellett.

Hálás vagyok, mert 2018-ban megszületett kisebbik fiam gyermeke, Zsófika unokám! Boldogság, felelősség, öröm! Úgy érzem, hogy körülöttem minden a megfelelő mederben folyik.

Ma már nagy vezető

Manapság már 680 és 1000 fő közötti csapat vezetőjeként büszke vagyok arra, hogy az Életfa Program nagy vezetői csapatát erősítem, és élen járok a hálózatépítésben.

Szeretem a munkámat, mert mindennap sikereket érek el, mozgásban tartom magam és a csapatomat. Boldoggá tesz azt, hogy másokat is hozzá segíthetek a sikerhez, és jobb életet élhetnek ezáltal. Szeretek tanulni, és tanítani. Nagyon fontosnak tartom azt, hogy amit beépítek a gyakorlatban, azt másoknak is át tudjam adni. Gondolkodásom változásával az életem is sokat változott. A saját időmet én osztom be. Az életminőségem pedig szinteket lépett előre. Jó döntést hoztam.