Kéz és lábápolás

Kéztisztítás és ápolás, különleges gondozást igényel, melyben a Just készítményei elsődleges megoldást nyújtanak. Mozgásrendszerünk legterheltebb tagja a láb, ezért is igényel különleges odafigyelést. Könnyen felszívódó, jó bőrpuhító és tápláló, vérkeringést serkentő krém, balzsam használata üde, friss érzést biztosít. Ha megfelelően törődünk talpunkkal, lábízületeinkkel, lábszárunkkal, a közérzetünk is javul Ebben a törődésben a gyógynövényeknek is lényeges szerepe van. A helytelen lábápolás betegségekhez vezethet még egészséges embereknél is, de sok alapbetegség mellett (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, mozgásszervi betegségek) a helytelen gondozás miatt szövődmények is jelentkezhetnek. Naponta legalább 10-20 percet kellene fordítanunk talpunk, lábunk gondozására

Kamillás kézkrém

Kakukkfű kivonatot tartalmazó bőrápoló krém, amely ápol, frissít, regenerál.

 
 

Lábfürdő só

Frissítő, pezsgő lábfürdő só, amely tökéletes ápolást és felüdülést nyújt a fáradt lábaknak.

Lábkrém

Egyszerűen alkalmazható, hatékony lábápoló krém. Felfrissíti a fáradt lábakat, gátolja a repedések, bőrkeményedések kialakulás.

Pedi lábbalzsam

Élénkítő, frissítő hatású lábápoló balzsam. Összetételének köszönhetően a mindennapi lábápolás tökéletes kiegészítője.

Pedibon lábspray

Növényi hatóanyagai hűsítik a bőr felületét. A mindennapi lábápolás tökéletes kiegészítője.

 

Véna gél

Aktív vénaápoló gél, mely könnyen felszívódik, fokozza a vérellátást, hűsít. Az ásványi pigmentek javítják a bőr kinézetét seprűvéna, visszér esetén.