Gyógynövényes krémek

A régi korok gyógymódjai a gyógynövények voltak. Hatásukat a mai modern világban sem lehet alábecsülnünk. Hatékonyságukat pedig a megfelelően kiválasztott és alkalmazott alapanyag és annak minősége adja.

A legkiválóbb minőségű természetes alapanyagokból készült gyógynövényes krémeink megoldást és terápiát jelenthetnek különböző problémákra, hiszen a bőr szerkezeti adottságainak köszönhetően, a hatóanyag bőrre történő juttatása során felszívódik, a véráramba kerül, vagy a kezelt területen helyileg, lokálisan fejtik ki hatásukat.

 
 

Alpesi balzsam

100%-os, természetes éterikus olajak egyedülálló kombinációjából készített balzsam, amely megfelel mind a lazító balzsam, mind egy kiváló bőrápoló feltételeinek.

Árnika krém

Krém-gél árnika, varjúköröm és tömjén kivonattal, jótékonyan hat a bőrre, serkenti annak vérkeringését, a növényi kivonatok revitalizálják, megnyugtatják a bőrt.

 
 

Boróka krém

Hatóanyagainak köszönhetően a bőr puhább lesz, enyhén kipirul, elősegíti az ellazulást.

Fekete nadálytő krém-gél

Frissítő hatású, fekete nadálytő és árnika-kivonatból készült krém-gél. Élénkíti a bőr mikrocirkulációját, lazít és nyugtat. Erősíti, ápolja a bőrt.

 

Kakukkfű krém

Kakukkfű kivonatot tartalmazó bőrápoló krém, amely ápol, frissít, regenerál.

 

Kamillás kézkrém

Kézkrém kamillával és orbáncfű kivonattal. Védi és ápolja az igénybe vett bőrt. Könnyen beszívódik nem hagy zsíros nyomokat.

Kerti zsázsa krém

Könnyű bőrápoló krém svájci kerti zsázsából és szójából álló liposzómás kapszulázott komplexxel.

Körömvirág krém

Ápolja és védi az igénybe vett bőrt. Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.

 
 

San’ Activ krém

Holt-tengeri sót tartalmazó hidratáló krém.

Teafa krém

A Teafa krémben a teafa olaj nyugtató, antiszeptikus hatása érvényesül.A Teafa krémben a teafa olaj nyugtató, antiszeptikus hatása érvényesül.