Rólam

Az első évek​

Nem volt mindig egyszerű dolgom, de ahogy telt az idő biztos voltam abban, hogy jó döntést hoztam, a felmerülő nehézségek ellenére is. Tény, hogy a jövedelmem befolyásolt a döntésemben. És hittem, bíztam a Szponzoromban, elfogadtam a tanítását. Ő pedig hitt bennem, így én is hinni kezdtem magamban. Hatalmas felelősség volt rajtam, hiszen egyedülálló anyaként 2 kis fiúgyermeket neveltem, akiknek biztosítanom kellett a megélhetést, taníttatást. De sikerült megteremtenem az anyagi biztonságot számukra, számunkra.

Hogy mi győzött meg? Az, hogy a gondoskodást, a szeretetet, a tanítást, amit a gyermekek kaptak tőlem az óvodában, folytathatom a felnőttekkel. Volt egy vágyam, egy célom. Az, hogy legyen egy magánóvodám az egészség jegyében. Ennek az ideje bár még nem érkezett el, de természetesen továbbra is szerepel az álmaim között.

Az üzletasszony

Elindultak a dolgos JUST-NAHRIN-os évek. Itt az MLM világában elindult egy olyan személyiség fejlődés, amit tudtam, hogy csak itt kaphatok meg. Elfogadtam, hogy mások fejlesszenek, és vágyat éreztem, hogy változtassak magamon. Mert alkalmazotti gondolkodással egy üzletasszony nem építhet hálózatot. Nagyon sok képzésen, tréningen vettem részt, sok könyvet olvastam, és videókat néztem. Az emberekkel való kapcsolatban pedig előre vitt a türelem, kitartás, az elfogadás, az empátia, és az, hogy mindenkihez pozitív lelkülettel fordultam.